lørdag den 28. marts 2009

Links: Tv-guider og filmomtaler.

SPG: Hvor finder man en god tv-programoversigt og filmomtaler.
Svar: Søg på GOOGLE efter det - (men jeg er jo flink):


Der er mange websider med tv-programmer - og næsten alle tv-stationer har på deres hjemmeside en programoversigt med egne og andres tv-udsendelser.

Hvilke en der er den bedste oversigt, er helt op til dig selv og dit behov - men du kan da altid starte med se på TVGuide.dk, Tvtid.dk eller Ontv.dk - men er de ikke noget for dig - så søg på Google efter tv-guider og du får så mange søgeresultater at du slet ikke får tid til at se fjernsyn.

Omtaler og anmeldelser af stort set alle danske film, der er lavet gennem tiden, kan blandt andet ses hos Den danske film database og Dansk Film Skat - Google kan nok også foreslå flere websteder :-)

The Internet Movie Database (kun på engelsk) er STEDET hvor man kan læse om stort set alle engelsksproget film, tv-serier og andre tv-udsendelser. IMDB har også omtaler af mange ikke-engelske film, heriblandt en del danske.

Mange nyere film (biograffilm) har også sit helt eget officielle websted med omtaler, forfilm, billeder og ekstra filmmateriale - Google kender sikkert adressen :-)